Vanligaste frågorna

VANLIGASTE FRÅGORNA


Vi har listat ett antal frågor som kanske kan vara till hjälp.


Var kan man köpa biljetter?

- Biljetter köper man via Ticketmaster.se

  >> Klicka här för att komma dit <<


Vad kostar det?

Alla biljetter har olika priset men priset för en ordinarie vuxenbiljett ligger från ca 700kr och uppåt beroende på akt.

Det finns även biljetter för barn/ungdomar. Alla biljetter har begränsat antal och förköp krävs till våra konserter.

 

Ticketmasters serviceavgift tillkommer på samtliga priser.


Kan man köpa biljetter i entrén?

- Nja.... I den mån vi inte har sålt ut konserten finns kvarvarande biljetter att köpa i entrén, men detta är ovanligt och oftast gäller endast förköp.


Finns det toalett?

- På området finns 4-6 toaletter
(OBS: EJ handikappanpassade toaletter)


Är området handikappanpassat?

- Det går bra att ta sig fram med rullstol på området och i entrén. Handikapparkeringen är alldeles intill entrén. Tala med någon av våra parkeringsvakter så hjälper de mer än gärna till.


Åldersgräns:

Vi har ingen åldersgräns på området men är man under 13 år måste man gå tillsammans med en vuxen.

Om man går med barn så behöver man som förälder vara säker på att barnen klarar av att sitta stilla i 1.5-2 timmar. Vi har märkt att många inte tänker på det utan man tänker att barnen uppskattar artisten eller nån av dennes låtar. Men att vara stilla på en stol i 2 timmar är inte lika uppskattat av barnen alla gånger ;) Eftersom det är begränsad framkomlighet när man väl har satt sig så är det viktigt att man som förälder tänker på detta innan man köper biljett.


Vad kostar det för barn?

- Utifrån att vårt gratis-erbjudande till barn under 7 år missbrukades måste vi tyvärr införa att samtliga besökare som är över/från 3 år ska ha biljett.


3-6 år: Förköpsbiljett krävs, kostar fr. 325kr - 695kr (begränsat antal)

7-13 år: Förköpsbiljett krävs, kostar fr. 495kr - 795kr (begränsat antal)

Ticketmasters serviceavgift tillkommer på samtliga priser.


Alla våra barn- ungdomsbiljetter köpa ni via: Ticketmaster.se


Finns det mat och dryck att köpa?

- Det finns en trevlig servering som tillhandahålls av gänget på lilla k. Där finns allt från lättare maträtter till kaffe, läsk, mackor, snacks, fika... och mycket annat gott.


Tar ni kort?

- Japp, när allt väl fungerar så tar vi kort, både i entrén och serveringen. Strular korttekniken här ute i skogen går det att lösa med swish.


Får man ta med egen picknick?

- Absolut, alltifrån hämtpizza till gåslever. Och annars finns vår servering.


Får man ta med sig hundar in på området?

- Vi har sagt nej till hundar på området i respekt för våra hundrädda besökare. Dessutom kan ljudvolymen vara hög för den, så fundera redan nu ut en snäll hundvakt inför ditt besök.


Blir det konsert om det regnar?

- Vi har sällan regn :) men om det mot förmodan regnar så är det regnkläder som gäller. Vi kör i alla väder. Vi undvik paraplyer eftersom dessa skymmer sikten för besökarna så ta istället dykardräkt eller något annat vattenavvisande plagg.


Får man fotografera?

- Om inget annat framgår så är det OK att ta bilder från sin sittplats. Vi har egna fotografer som jobbar på uppdrag av Freluga Trädgårdsscen så efter varje konsert publicerar vi bilder från kvällen. Dessa kan du se på vår Facebook-sida


Hur sitter man?

Samtliga besökare tar med sig egna stol. Vi ber er använda stolar med låg rygg, då täcker man inte sikten för dom bakom. Ju fler som gör det desto bättre ser alla - även du.


När öppnar och stänger området?

- Vi öppnar insläpp 1.5 timme innan konsertstart (oftast 16.30) och stänger området en timme efter konsertens slut. Det brukar vara i lagom tid för att alla vindruvor ska ha tagit slut.


Får man röka på området?

- Nej, även om vi är utomhus så röker våra gäster utanför området - det finns utmarkerade rökplatser.